Izdelava Facebook aplikacije

Facebook aplikacije so odličen primer kako lahko uspešno nadgradite vašo Facebook stran in tako povečate število sledilcev in vašo prodajo.

Uporabnost Facebook aplikacij praktično nima meja, saj jih lahko uporabimo za izvedbo nagradnih iger, anket, kvizov. Dodate lahko kontaktni obrazec in obrazec za povpraševanje, ali celo naročilo izdelka, ki služi kot mini spletna trgovina. Možnosti je veliko, vse pa je odvisno od domišljije.

Prednosti Facebook aplikacije

  • Aplikacijo profesionalno grafično oblikujemo in tako prilagodimo njen izgled glede na vaše podjetje ali blagovno znamko.
  • V aplikacije dodamo več kreativnosti in tako razširimo obstoječe funkcije Facebooka.
  • Aplikacijo podpira podatkovna baza, s katero lahko gradimo bazo vaši potencialnih kupcev oz. strank.
  • Povečajo pridobivanje novih uporabnikov – sledilcev.
  • Povečajo prepoznavnost podjetja ali blagovne znamke in nudijo dodatne informacije za obiskovalca.
  • Uporabimo jih lahko za izvedbo nagradnih iger.
  • Izdelamo lahko različne obrazce, ankete, pristajalne zavihke in mini spletne trgovine.

Facebook nagradna igra

Za vas pripravimo unikatne Facebook aplikacije ali nagradne igre, ki so zanimive uporabnikom in sledilcem, drugačne, profesionalnega videza, prav tako pa so enostavne za sodelovanje. V celoti izvedemo nagradno igro od zasnove, oblikovanja, programiranja in izvedbe.

Želimo, da je vaša Facebook nagradna igra najboljša in predvsem uspešna, zato se z vami najprej pogovorimo, vam svetujemo na podlagi naših izkušenj in vam priporočamo najboljšo rešitev.

Zahtevajte ponudbo

Nekaj referenc Facebook aplikacij

Proces izdelave Facebook aplikacije

S profesionalno izdelano Facebook aplikacijo se poveča prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke ter obseg potencialnih strank, kar skupaj vodi do večje prepoznavnosti.

1. Načrtovanje

Glede na vaše želje in potrebe za vas načrtujemo Facebook aplikacijo z odlično uporabniško izkušnjo ter učinkovito predstavitvijo vašega podjetja ali blagovne znamke.

2. Oblikovanje

Poskrbimo, da je oblikovna zasnova vaše Facebook aplikacije enostavna in pregledna ter prilagojena učinkovitemu sodelovanju uporabnikov.

3. Razvoj

Kodiranje programske kode, implementacija ter postavitev Facebook funkcij – vse izvedemo po najnovejših trendih.

4. Postavitev

Tudi po objavi vaše Facebook aplikacije vam še vedno pomagamo pri doseganju števila sodelujočih ter jo po potrebi tudi vzdržujemo.

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam vaše povpraševanje za izdelavo spletne strani ali ostale storitve s pomočjo spodnjega obrazca. Vsa poslana povpraševanja so nezavezujoča.
Lahko nas tudi pokličete na telefonsko številko 031 471 018 ali nam pišete na elektronski naslov info@mastudio.si.