Izdelava spletne trgovine

Trend spletnega nakupovanja se iz dneva v dan spreminja. Z upoštevanjem najnovejših trendov in narave vaših produktov ter želja, za vas izdelamo spletno trgovino, ki zadovoljuje želje vaših kupcev in hkrati dosega največje prodajne rezultate.

Z osredotočanjem na vaše produkte in opredelitve načina razmišljanja vaše ciljne publike, za vas načrtujemo in izdelamo vse ustrezne funkcionalnosti spletne trgovine.

Zakaj naše spletne trgovine izstopajo?

Pomagamo vam doseči vaše prodajne cilje s kreativno oblikovno zasnovo, odlično uporabniško izkušnjo ter učinkovito predstavitvijo vaše blagovne znamke in storitev.

Že pred samim začetkom izdelave se podrobno seznanimo z vašimi potrebami, željami in cilji. Te informacije so ključne za načrtovanje kakovostne spletne trgovine. Vsake izdelave spletne trgovine se lotimo temeljito – od faze načrtovanja, izdelave unikatine grafične podobe in programiranja.

Po objavi vaše nove spletne trgovine smo kjerkoli in kadarkoli dosegljivi za dodatna vprašanja, morebitno pomoč ali nasvete o nadaljnih možnih izboljšavah, saj je vaše zadovoljstvo edina referenca za nas.

Kaj vse zajemajo spletne trgovine?

Spletne trgovine vsebujejo različne funkcionalnosti in module. Delovanje spletne trgovine prilagodimo vašim željam in potrebam vaše blagovne znamke.

Pregled in analiza naročil

Naše spletne trgovine omogočajo enostavno spremljanje, analiziranje in obdelavo naročil ter beležijo statistiko naročil z namenom doseganja še boljših rezultatov vaše prodaje.

Hiter in enostaven nakup

Proces nakupa, koncept in izgled nakupovalne košarice implementiramo tako, da je za uporabnika čim bolj enostavno, hitro in pregledno. Nakup se lahko izvede v le nekaj klikih.

Neomejeno število artiklov

Vaša spletna trgovina lahko vsebuje neomejeno število artiklov. Kasneje se jih lahko tudi poljubno ureja in dopolni – npr. z dopisom novih informacij, dodatnih fotografij itd.

Akcije in kuponi

Določite artikle v akciji in jih s tem izpostavite vašim kupcem. Naše spletne trgovine omogočajo kreiranje akcijskih kuponov, ki vašim kupcem izpostavijo dodatne popuste in ugodnosti.

Atributi artiklov

Vašim artiklom lahko dodate poljubne atribute, kot so velikost, barva, tip, dimenzija. Vaši kupci nato lahko kupijo posebej določen izdelek.

Kategorije produktov

Vaše artikle kategorizirajte v kategorije ali podkategorije in tako omogočite vašim kupcem lažji pregled nad vašo ponudbo.

Učinkovito do novih kupcev

Večji obisk vaše spletne trgovine vam lahko zagotovimo s pomočjo Facebook in Google oglasov ter SEO optimizacijo.

Za doseganje željenih prodajnih rezultatov vaše spletne trgovine za vas pripravimo, postavimo ter vodimo oglaševalsko kampanjo Google AdWords in Facebook, optimiziramo oglase ter podajamo predloge za doseganje še boljših rezultatov spletne trgovine.

Preko natančno določenih ključnih besed izvajamo optimizacijo, ki uvrsti vašo trgovino na prva mesta v spletnih iskalnikih.

Spletne trgovine izdelane po meri

Spletne trgovine naših strank so unikatne, saj so odvisne od njihovih blagovnih znamk in želja.

Spletno trgovino načrtujemo skupaj z vami, med samim procesom izdelave pa naša popolna prilagodljivost dopušča vse vaše popravke in spremembe – vse z namenom izdelave visoko kakovostnega končnega produkta za vas.

Pri izdelavi spletne trgovine se potrudimo, da se izdelki res prodajajo. Grafična podoba je moderna in enostavna za uporabo, nakupni proces pa je kratek in preprost.

Zahtevajte ponudbo

Nekaj referenc spletnih trgovin

Proces izdelave spletne trgovine

Preko premišljenega koncepta, moderne oblikovne zasnove ter kvalitetne izdelave se naše spletne trgovine pohvalijo z redno prodajo artiklov.

1. Načrtovanje

Glede na vaše želje in potrebe za vas načrtujemo spletno trgovino z odlično uporabniško izkušnjo ter učinkovito prodajo vaših artiklov.

2. Oblikovanje

Poskrbimo, da je oblikovna zasnova vaše spletne trgovine enostavna in pregledna ter prilagojena učinkoviti prodaji.

3. Razvoj

Kodiranje programske kode, implementacija ter postavitev novih modulov – vse izvedemo po najnovejših trendih.

4. Postavitev

Tudi po objavi vaše spletne trgovine smo vam še vedno na voljo za morebina vprašanja in nasvete, pomagamo vam pri doseganju boljših rezultatov v iskalnikih ter spletno trgovino vzdržujemo.

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam vaše povpraševanje za izdelavo spletne strani ali ostale storitve s pomočjo spodnjega obrazca. Vsa poslana povpraševanja so nezavezujoča.
Lahko nas tudi pokličete na telefonsko številko 031 471 018 ali nam pišete na elektronski naslov info@mastudio.si.