Pokica - Spletna trgovina

OPIS PROJEKTA

Pokica je najboljša kokica. Takšen odraz ima tudi nova spletna stran in spletna trgovina, ki smo jo izdelali za podjetje Kokica d.o.o.

Podali smo se v prenovo spletne trgovine in spletne strani Pokica, ki velja za najboljšo kokico v Sloveniji. Vsaj po našem okusu. Spletna trgovina Pokica ima minimalističen dizajn in ponuja pakete kokic z mesečno naročnino ter posamezno pakiranje.

Ogled spletnega mesta
Priskrbeli smo

Spletni dizajn
Uporabniško izkušnjo
Razvoj spletne trgovine
SEO optimizacija

Leto izdelave

2022

Cilji

Stranka si je zaželela enostavnega in preprostega spletnega dizajna, zato je naš cilj bil, da poskrbimo prav za to. Enostavnost zna bit težka, pravijo. Drugi cilj je bil vzpostaviti mesečno naročnino za paket kokic, ki jih uporabniki lahko prejemajo mesečno na dom. To smo dosegli z vzpostavitvijo naročniškega modela s plačilnim sistemom Stripe.

Idejna rešitev

V skladu s potrebami glavnih ciljnih skupin smo spletno mesto organizirali v dve osnovni področji: paketna in posamezna ponudba.

Upravljanje s spletno trgovino

Pokica omogoča enostavno administracijo in urejanje produktov ter objavljanje novih vsebin. Ta del se nam zdi še posebej pomemben, saj se na uporabniško izkušnjo upravljalcev spletnih strani večinoma pozablja. Stran, ob kateri izgubljamo živce in nas s svojimi hrošči pri urejanju ovira, je vsekakor slaba naložba.

Spletna trgovina ima vgrajeno analitiko za spremljanje obnašanja obiskovalcev – na tej podlagi naročnica lažje sprejme odločitev, kaj obiskovalce zanima, katere kokice so bolj privlačne, po kakšnih kombinacijah izdelkov kupci posegajo in podobno. Del trgovine so tudi moduli za poštnino, pošiljanje, kupone in druge funkcionalnosti, ki v spletnih trgovinah vedno pridejo prav.

Prilagodljivost za mobilne naprave

Izpostaviti je potrebno še izvrstno uporabniško izkušnjo, ki je prilagojena tudi za mobilne naprave. V današnjem času vedno več uporabljamo mobilne telefone za brskanje po internetu, zato je prilagojenost za vse naprave danes nujna.

Rezultati

Naročniku smo:

  • izboljšali prodajni kanal za graditev lastne blagovne znamke,
  • prihranili čas in denar, saj ne potrebuje dodatnega kadra za vzdrževanje sistema,
  • omogočili enostaven pregled nad zalogami,
  • poenostavili postopke pri obdelavi naročil.

Želite, da tudi vam pomagamo?

Začnimo skupni projekt
Deli ta projekt